maanantai 14. helmikuuta 2011

Premior



Ukon ja etenkin kirjurin talvihorros alkaa näyttää loppumisen merkkejä ja aloitimme kevään odotuksen käymällä Jyväskylässä Kes-Kis:n näyttelyssä. Ukollahan oli plakkarissa jo kaksi CAP sertiä joten sitä kolmatta oltiin hakemassa.  Ja kuten kuva kertoo se myös saatiin. Sohvalla köllöttelee nyt Premior 'Big Boy' kuten Lotte Borch seteliin oli kirjoittanut. Osa hieroglyfeistä jäi kyllä selvittämättä, mutta Lotte kyllä piti Ukosta ja niinpä olimme TP-valinnoissa joihin tiemme kuitenkin sitten tyssäsi. Ukko oli ennen näyttelyä mukamas hoikistuskuurilla, mutta toivottua lopputulosta emme saaneet. Sen verran tiuhaan sai kirjuri tuta nälkäisen bengalin kynnen pohkeessaan, että hyväksyi tilanteen. Talvihorrokseehan on myös kuulunut pakkaset ja lähes olematon ulkoilu. Leikkikään ei ole hirveästi maistunut joten syömiseksi ja nukkumiseksi on Ukon elo mennyt.


'Big Boy'

 
Aiemmin näyttelymatkoilla Ukko on ollut hyvinkin puheliaana, mutta nyt onneksi mataknteko sujui huomattavasti leppoisemmissa tunnelmissa. Näyttelyhäkki oli niin rakas paikka, ettei sieltä olisi millään voinut tulla ulos. Verhot oli aivan pakko yrittää raastaa mukaan. Tuomaripöydälle oli sangen pitkä matka häkiltä, joten mietin pitkään mennäkö kopan kanssa vai kissa sylissä. Ukkohan ei viihdy sylissä eikä tule vapaaehtoisesti syliin, joten sylivaihtoehdossakin oli omat riskinsä. Onneksi vieras ympäristö ja pieni liikkeessä pysyminen sai herran pysymään rauhallisena ja pitkähkö odotus ennen arvosteluun pääsyä sujui kommelluksitta. Tuomaripöydältä tosin herra olisi halunnut lähteä hyvinkin pikaisesti pois.


Kokonaisuutena näyttely meni ihan kivasti, ehkä tämä tästä jatkuu kunnes etenemisen blokkaa ulkomailta hankittava serti. Matkustus kun ei ole kirjurinkaan lempipuuhaa.

Ukko toivottaa lukijoilleen aurinkoisia kevätkelejä ja yrittää raportoida jatkossa hieman useammin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti